Amanch Shokrirezaghi

Projektledare,

  • IPMA Certifierad


Kontaktuppgifter:

amanch.shokrirezaghi@sigholm.se

+46 70-290 52 21

Amanch har främst varit stationerad på ett av landets största kraftvärmeverk. Under sina år har han drivit varierade typer av projekt parallellt med varandra där faktorer som struktur, lyhördhet samt målmedvetenhet varit den gemensamma nyckeln till nöjda kunder. 

Genom att vara tydlig, proaktiv och kommunikativ väcker han projektmedlemmarnas engagemang vilket bidrar till en motiverad och sammansvetsat projektgrupp. Efter goda resultat i projekt och med en tydlig processorientering har han fått i uppdrag att utveckla projektprocessen och den dagliga styrningen hos energikunder.


Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Drivet efter ständig självförbättring, externt mot våra projekt men även internt inom oss."

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Finns så många men det som sticker ut är när vi var i Madrid under våren 2018. Som konsult arbetar man oftast väldigt självständigt och utan sina konsultkollegor så det är uppskattat varje gång jag träffar mina kollegor, på privat och professionell basis."

Hur hämtar du energi? "Oj, allt från att resa och träffa nya människor till att spela padel och allt som går att göra däremellan."

Styrkor: "Att snabbt se vart i processen projektet befinner sig samt arbeta fram aktivitetslistor som krävs för att möta kundens mål." 

Vilken låt hämtar du energi från? "Ingen specifik låt utan föredrar livespelningar med tropical house."

Superkraft: "Supertränare i simning."< Tillbaka