Evelina Bennström

Managementkonsult, Sigholm Tech

Kontaktuppgifter:
evelina.bennstrom@sigholm.se

+46 73-157 70 53


Evelina är en otroligt uppskattad och eftersökt förändringsledare

Evelina har jobbat som chef och utvecklingsledare på Westinghouse i flera år och har kommit att bli en av de mest eftersökta förändringsledarna inom ”operations”. Hon kombinerar kunskapen av att ha jobbat operativt både som specialist och chef med kunskapen av att utreda och stötta förändringar i en stabsroll. Hon är strukturerad, teoretiskt kunnig och är bra på att gå in i nya team


Vad är det bästa med att jobba på Sigholm? "Att få jobba med engagerade och drivna kollegor där vi tillsammans jobbar för att skapa värde hos våra kunder."

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Första arbetsdagen då jag fick min egen Sigholmtröja."

Hur hämtar du energi? "Att vara ute i skogen eller i trädgården med min man och min hund."

Styrkor: "Att få med mig ett team och få de att vilja arbeta tillsammans mot samma målbild och stötta dem i att nå den. En grupp som jag hade var en ganska omotiverad grupp där alla hade en del i en gemensam leverans men alla arbetade i sina egna rör med alla problem som det medför. Efter ett halvår av coaching och ändrade arbetsprocesser hjälpte de spontant varandra för att tillsammans lyckas med leveransen och energin i gruppen var mycket mer positiv och engagerad."  

Vilken låt hämtar du energi från? "Det finns många bra låtar och det beror mycket på mitt state of mind, men just nu är Ed Sheeran är en återkommande artist i min spellista."

Superkraft: "Pysslig. Kan göra tårtdekorationer, buketter, kort (inbjudnings-, födelsedags-), planteringar, servettbrytningar mm."< Tillbaka