Elin Mendenhall

Managementkonsult, Sigholm Tech

Kontaktuppgifter:
elin.mendenhall@sigholm.se 

+46 73-927 57 99  


Elin är managementkonsult med fokus på förändringsledning och driftoptimering

Elin började ex-jobba på Sigholm våren 2019 och fick därefter en anställning inom management. Ex-jobbet handlade om agila projektledningsmetoder och huruvida det gick att applicera ett sådant arbetssätt på gamingeventet NorthSpawn, som Sigholm arrangerar.


Vad är det bästa med att jobba på Sigholm Tech? "Att det är så stort fokus på den personliga utvecklingen. Jag har möjlighet att hoppa mellan befattningar vilket gör att jag på kort tid kan samla på mig mer erfarenhet och kompetens. Genom det har jag kunnat utveckla mina kunskaper inom både management och energi på kort tid. Sigholm har en sådan fin gemenskap med unika värderingar. De grundläggande värderingarna är så bra –vi ska inte bara vara vinstdrivande, utan vi strävar efter ett högre mål och syftet att göra världen bättre -genom att förändra energiindustrin! Som medarbetare på Sigholm uppmuntras man även att fortsätta utvecklas och utbildas, det ger mig som person väldigt mycket vilket också kommer ge företaget mycket i det långa loppet. Jag känner att jag är värdefull för företaget."

Vad är ditt bästa minne på Sigholm? "Varje år åker företaget på en utvecklingsresa. Ett andhål och paus i vardagen där vi peppar varandra och hämtar energi för det kommande verksamhetsåret. Resan 2019 gick till Åre och var en fantastisk upplevelse. Fokus låg på den fysiska aktiviteten och välmående tillsammans". 

Hur hämtar du energi? "Jag älskar att vara ute i naturen med min hund. Återhämtning och träning är väldigt viktigt för mig. För att kunna hålla en hög nivå är träning, sömn och kost grundläggande för mig. Jag hämtar även energi från umgänge – att ta mig tid att träffa personer från andra uppdrag i företaget, det är viktigt för mig".

Superkraft: "Jag är bra på att hantera människor." 

Vilken låt hämtar du energi från? "Brave" - Jessie J - Men min musiksmak skiftar i olika perioder!"< Tillbaka