Sigholm och vår strävan 

Vi vill vara en ledande kraft i en hållbar transformation som tillsammans med våra kunder skapar förutsättningar att tackla vår tids utmaningar. Vi tycker att alla organisationer och företag behöver ta ansvar för att bidra till resan mot ett hållbart samhälle. Vi hjälper därför företag och aktörer att förverkliga sina idéer, drömmar och visioner. Tillsammans skapar vi strukturen, metoderna och verktygen för att nå en mer hållbar samhälle. 

Är du en driven projektledare med några års erfarenhet som vill driva samhällsutvecklingen för ett hållbart samhälle?

Är du engagerad i komplexa samhällsutmaningar som hur vi når våra klimatmål genom innovationer och en hållbar energiomställning?


Rollen som Projektledare

Vi på Sigholm söker just nu erfarna och ambitiösa Projektledare som vill arbeta i projekt för ett hållbart samhälle. Vi växer och har stor efterfrågan på erfarna projektledare från våra kunder inom samhällsbyggnad, fastighetsutveckling och mediaförsörjning och vill därför utöka vårt team.

Vi söker dig som är utbildad ingenjör med flera års erfarenhet. Vi ser gärna att du har ett brett kontaktnät och är engagerad i att utveckla dig själv och andra. Din personlighet är viktig för oss så vi ser gärna att du är driven, struk­turerad och kan anpassa dig efter förändrade förutsättningar.

På Sigholm får du möjlighet att arbeta i ett innovativt konsultföretag som vill göra skillnad. Vår ambition är att förändra världen till det bättre genom att ständigt utvecklas och skapa möjligheter för varandra och våra kunder. Vi tror på frihet under ansvar och att vi tillsammans skapar en miljö där vi kan lära av varandra.


I’m in, vad gör vi nu?

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba som projektledare på Sigholm, tveka inte att höra av dig så kan vi berätta mer. Är du redan övertygad om att modernisering och att miljömässigt och konkurrenskraftigt säkra infrastruktursystemen är det du vill lägga din kraft och passion på för att göra skillnad? Skicka oss din ansökan redan idag här via vår hemsida.Se fler lediga tjänster

Skicka in din ansökan

Ansökan görs på extern webbplats

Ansök nu
  • Rekrytering sker kontinuerligt.

  • Omfattning: Heltid
  • Ort: Stockholm, Göteborg, Västerås

  • Har du frågor kring tjänsten?
    Kontakta Isabell Stoor

  • 070-290 61 25
  • isabell.stoor@sigholm.se
Känner du någon som skulle passa för tjänsten?

Dela tjänsten genom sociala medier