Vi levererar den marknadsinformation, de strategiska analyser och den rådgivning som våra kunder behöver för att navigera sig i systemomställningen.

Komplexiteten ökar på energimarknaden och förutsättningarna förändras snabbt. Med hjälp av lång och bred erfarenhet inom energiområdet och datadrivana analyser sätter vi oss snabbt in i just era utmaningar och det som är värdefullast för er, och era kunder.

Sigholm Markets & Strategy erbjuder omvärldsbevakning, riskrådgivning, analyser och långtidsprognoser av elpriset som underlag i era beslut. För att möta en marknad i förändring hjälper vi er även att se över er konkurrensförmåga och position på marknaden. Vi erbjuder föreläsningar, workshops och fallstudier som hjälper er i strategiska val.


Analysutskick

När det sker något särskilt intressant på marknaden skickar vi ut information och analys om detta. Utskicken är kostnadsfria och du kan här skriva upp dig för att motta analysutskicken via e-post.

Återkommande utskick
GRATIS

Skriv upp dig här

Webbinarium

En halvtimmes muntlig marknadsgenomgång varannan vecka med de viktigaste perspektiven. Allt går givetvis att prova på innan beslut.

2 gånger/månad
GRATIS prova-på

Anmäl dig för prova-på

Omvärldsbevakning

Exklusivt white label-utskick med marknadsanalys för egen användning eller i kommunikation med kund.

1 gång/månad
Exklusiv prenumeration

Anmäl intresseLångtidsprognos

Europas energikris förvärras. Ta del av vår långtidsprognos som underlag för dina strategiska beslut. Långtidssimuleringar av elpriset utkommer vid tre tillfällen per år (apr, sept & dec) inklusive en genomgång av prognosen.

3 gånger/år
Exklusiv prenumeration

Kostnadsfri intresseanmälan

Avropa en analytiker

Avropa en analytiker för snabba frågor, allmänna diskussioner eller inför viktiga kundmöten.

Vid behov
Konsulttimmar

Anmäl intresse

Föredrag & workshops

Föredrag och strategiska workshops efter behov och passform.

Vid behov
Konsulttimmar

Anmäl intresse

Dags att börja tänka på Almedalsveckan 2024

Genom att i förväg definiera mål och ämnen som är relevanta för debatten kan företag och organisationer optimera sin närvaro och påverkan under Almedalsveckan 2024. Det här kan vi hjälpa till med.

Läs mer

Intresserad av hur vi kan hjälpa din organisation?
Arne Bergvik

Energistrateg
+46(0)70 383 28 59
arne.bergvik@sigholm.se

Lukas Wärend Ewerlöf

Energistrateg
+46(0)72 397 05 31
lukas.warend.ewerlof@sigholm.se