Managementkonsult 2020 - världens viktigaste jobb!

Är du vår nya resurseffektiva energikälla?

Sista ansökningsdatum: 2019-12-10

Är du oroad över hur vårt klimat och vår miljö är på väg att förändras men övertygad om att det finns smarta lösningar på utmaningen?


Vill du, precis som vi, nyttja din kompetens och ditt driv till att vara en del av lösningarna och bidra till en mer hållbar värld?


Vill du kliva in i en platt konsultorganisation där lärande, innovation och direktkontakt med kunderna är centralt från första dagen?


Ta chansen att bli managementkonsult på Sigholm Tech! Nu på studs eller när du avslutat dina studier till sommaren.


Vi söker just nu efter drivna, självständiga, medvetna personer som vill starta sin karriär på ett konsult- och techbolag där vi gör skillnad på riktigt i den digitala omställningen av Energisverige! 

Vilka vi är
Kolla in den här filmen för att få en känsla för vilka vi är och vad vi vill åstadkomma


Sigholm Tech är det nytänkande konsultbolaget för energi- och industribolag. Vi stöttar kunder i strategi, verksamhetsutveckling, digitala lösningar och tekniska utmaningar vilket ger oss en unik helhetsförståelse kring de utmaningar som möter kunderna i branschen. Vår starka kultur, centrerad kring innovation, kunskapsdelning och digital samordning, ger alla våra medarbetare utrymme att utvecklas och påverka.

Alla som arbetar på Sigholm har en strävan efter att tillsammans göra samhället, företaget och individen bättre. Vi tycker det är kul med teknik och digitala lösningar och vi tror på standarder och system för att skapa effektivitet. Att planera och bygga lösningar baserat på fakta är viktigt för oss men vi tror framförallt på handling. Vi blir motiverade av utmaningar och drivs av att tidigt få ta ansvar för viktiga processer och projekt. Känner du igen dig i denna beskrivning? Då är du mest troligt en Sigholmare och kommer trivas bra hos oss!

30 konsulter och utvecklare arbetar idag på Sigholm Tech med utgångspunkt från kontor i Västerås, Stockholm och Göteborg. Vi har sikte på att fortsätta växa!

Vem tror vi att du är?

 • Nyligen eller snart examinerad från masterutbildning inom t.ex. industriell ekonomi eller motsvarande med goda resultat
 • Intresse för strategi, operations management, digital transformation
 • God analytisk förmåga och ett innovativt, lösningsorienterat mindset
 • Stort intresse för förändringsledning och att arbeta tillsammans med människor och grupper för att skapa resultat.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba som konsult på Sigholm, tveka inte att höra av dig så kan vi berätta mer över telefon eller över en kopp kaffe på något av våra kontor. Är du redan övertygad om att modernisering och att säkra ett miljömässigt och konkurrenskraftigt energisystem är där du vill lägga din kraft och passion för att göra skillnad? Skicka in din ansökan via vår hemsida redan idag! Vi bedömer ansökningar löpande! 

2019-12-10

Se fler lediga tjänster

Skicka in din ansökan

Ansökan görs på extern webbplats

Ansök nu
 • Omfattning: Heltid
 • Ort: Västerås, Stockholm, Göteborg
 • Sista ansökningsdatum: 2019-12-10

 • Har du frågor kring tjänsten?
  Kontakta Hanna Tengelin
 • 021-12 03 10
 • info@sigholm.se

Känner du någon som skulle passa för tjänsten?
Dela jobbet genom sociala medier

Stockholm

Vasagatan 15, 111 20 Stockholm
Info@sigholm.se | 021-12 03 10

Västerås

Kopparbergsvägen 8, 722 13 Västerås
Info@sigholm.se | 021-12 03 10

Göteborg

A Working Lab vid Johanneberg Science Park
Sven Hultins plats 5, 412 58 Göteborg
info@sigholm.se | 021-12 03 10