På Sigholm jobbar totalt 41 personer på 3 orter. För att få veta mer om oss kommer vi här presentera lite mer om vilka vi är. Vi börjar med Ingela i Stockholm och Samuel i Västerås, som arbetar på Sigholm Project.


Ingela Steen Ronnermark - Med över 25 års erfarenhet inom miljöfrågor kopplat till industri- och energiverksamheter. 


  • Vad är det bästa med att arbeta på Sigholm?

Den fina andan - här bryr man sig om varandra, alla hjälper varandra och individen blir sedd.


  • Hur fick du upp ögonen för Sigholm?

EnergiStrategiPodden och andra kollegor.


  • Vad har överraskat dig mest med att jobba på Sigholm?

Allas delaktighet i företagets utveckling, viljan att dela med sig av erfarenheter och att det finns en enkel struktur för att göra detta möjligt. 


  • Feedback är en rättighet, våga göra skillnad, det finns alltid ett nästa steg… det är några av företagets ledord som mynnar ut i företagets dna. Vilken av våra principer bär du med dig som en daglig vägvisare?

Feedback är en rättighet. För mig är det viktigt att hela tiden utvecklas och lära mig nya nya saker. Genom att få feedback på prestationer och beteende får jag en vägvisare om jag är på rätt väg. Det kan jag sedan även ta med mig och ge vidare och utveckla andra.  
Samuel Atler - Energiingenjör med över 15 års erfarenhet inom energibranschen


Efter examen från Mälardalens Högskola tillägnades de första åren efter högskolan som projektör för att sedan arbeta som projektledare med olika typer av projekt mestadels inom energibranschen och försörjningssektorn.


  • Vad är det bästa med att arbeta på Sigholm?

Det är ett relativt ungt bolag som hela tiden är på frammarsch och vill utvecklas vilket göra att man hela tiden som individ befinner sig i ständig utveckling och lärande.


  • Hur fick du upp ögonen för Sigholm?

Min första kontakt med Sigholm var via Sigholm Techs vd, Niclas då de båda agerade konsulter hos samma uppdragsgivare och på den vägen är det.


  • Vad har överraskat dig mest med att jobba på Sigholm?

Vilken otrolig utveckling vi har haft under de sex åren jag jobbat på Sigholm. Att vi gått från fem anställda till snart 50!


  • Feedback är en rättighet, våga göra skillnad, det finns alltid ett nästa steg… det är några av företagets ledord som mynnar ut i företagets dna. Jag frågade [förnamn] vilken av våra principer som hen bär med dig som en daglig vägvisare?

Feedback är en rättighet. Feedback är enligt mig så viktigt för att kunna utvecklas, om ingen talar om vad man kan göra bättre är det så svårt att veta om det och att man måste våga fråga/prova, det är trots allt på sina misstag man många gånger lär sig. 

Artikeln publicerades: 25/02,2021

Ingela Steen Ronnermark


Samuel Atler

Dela artikel