Vi värdesätter det personliga mötet. Vi tror att det kan uppstå magi när man kombinerar människa, teknik och affär.

Men i och med den senaste utvecklingen av coronaviruset (Covid -19), måste vi alla lyfta det digitala arbetssättet till nästa nivå. Hur kan vi kombinera det personliga, med dagens teknologi och samtidigt driva förändring?

Det vi på Sigholm har gjort är att vi har digi-konverterat många av våra kommande möten och uppdrag, där vi arbetar med digitala samverkansytor, webbutbildningsplattformar och webbinarier. Vi har beredskapen och är vana vid detta arbetssätt och har redan drivit stora delar av våra olika projekt digitalt. Det finns en god förståelse för att konferenser ställs in men vi vill samtidigt öppna upp för hur vi kan hitta nya möjligheter i detta. Istället för att ställa in, hur kan vi hjälpas åt att digi-konvertera? Vi på Sigholm är mer än gärna med i en dialog om hur vi kan vara behjälpliga i digitala möten.

Som idag till exempel! Idag lanserar vi SIGHOLM ACADEMY, en digital plattform för lärande och kunskapsöverföring. Skapa ditt alldeles egna konto och få tillgång till exklusivt material inom verksamhetsutveckling. 

Klicka här!

Vi vill även passa på att meddela vilka åtgärder vi på Sigholm vidtagit för att förhindra en eventuell smittospridning:

  • Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
  • Vi har kontinuerliga interna diskussioner där vi uppdaterar oss om status gällande coronaviruset och dess utveckling med dagliga möten.
  • Våra konsulter som är på uppdrag följer beställarens rekommendationer och riktlinjer.
  • Vi tror inte på att den fysiska platsen får människan att göra underverk, vi tror på individens egna vilja och kraft, varför vi givit våra kollegor möjligheten att arbeta hemifrån, om inget annat anges från beställaren.

Tillsammans tar vi oss igenom det här.
Med värme,
Niclas Sigholm, vd Sigholm Tech


Artikeln publicerades: 18/03,2020

Dela artikel